Редактор: e-mail: Кадър БНТНоминирането за водач на листа е оценка за работата

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТНоминирането за водач на листа е оценка за работата
Коментари Харесай

Красен Кралев: Номиниран съм за водач на листа на ГЕРБ във Варна и Русе

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Номинирането за лидер на листа е оценка за работата като мандат и управлението на обещано ведомство. При нас в ГЕРБ завършиха номинациите за претенденти за народни представители. Номиниран съм за лидер на листа от моите съграждани във Варна и структурите на ГЕРБ в Русе. Очакваме решението на Изпълнителната комисия и на управлението на партията за оповестяването на листите.

Това съобщи Красен Кралев в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

За мен е значимо, че ще имам опция да защитя политиките, които сме защитавали и сме работили за тях през последните години. Ще излезем на изборите единни и по-сплотени отвсякога, с цел да защитим политиките, върху които сме работили. Противоречията от дълго време са преодолени, всички структури в страна работят за предизборната акция, добави Кралев.

Преди няколко години станах член на ГЕРБ. Съвсем обикновено е, като съм препоръчан за министър от ГЕРБ и работя с сътрудниците. Членувам в ГЕРБ във Варна, в регион " Приморски ", сподели още министърът на спорта Красен Кралев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР